Krypton 2 FXG50 – atașament frontal cu termoviziune mai compact și versatil

A doua generație Krypton este mai compactă, mai ușoară și pe deplin adaptată nevoilor vânătorului. Dispune de o calitate avansată a imaginii în modul multicolor full-HD și un senzor de imagine termică Lynred de înaltă calitate, fabricat în Europa, care oferă imagini termice excepțional de clare, clare și bogat contrastate în toate condițiile meteorologice.

Modelul emblematic Krypton 2 FXG50 reprezintă o rezoluție ridicată a senzorului de 640×480 pixeli la 12 µm. În combinație cu lentila termică puternică cu deschidere rapidă F50/1.0, oferă capabilități de detectare maxime. Un obiect standard de 1,8 m înălțime poate fi detectat la o distanță foarte mare de 2300 de metri chiar și în întuneric complet.

Pentru a îmbunătăți calitatea și confortul observării pentru modele Krypton 2, poți alege dintr-o selecție de trei niveluri de amplificare a sensibilității semnalului. În combinație cu ajustări fine de luminozitate și contrast, acestea oferă oportunități excelente pentru observarea la distanță lungă în diverse condiții de vreme și temperatură.

Design bine echilibrat

Noul accesoriu frontal Krypton 2 este mai compact decât generația anterioară de Krypton. Cu lungimea sa scurtă, designul ușor și bine echilibrat și distribuția uniformă a greutății, atașamentul are un impact minim asupra echilibrului opticei armei.

Carcasa robustă din aliaj de magneziu oferă o rezistență structurală ridicată, protejând dispozitivul de șocuri și vibrații. Krypton 2 rezistă la recul de la puști de calibru mare.

Cu Krypton 2, vei putea vâna timp de 11 ore fără a fi nevoie să înlocuiești bateria. Designul cu eliberare rapidă și fără fir al acumulatorului reîncărcabil IPS7 Li-Ion este un economisitor de energie suprem.

Mai mult, compartimentul bateriei a fost mutat în partea de sus a dispozitivului. Acest lucru asigură stabilitatea punctului de impact și distribuția bine echilibrată a greutății și permite vânătorului să se concentreze pe achiziția rapidă a țintei și plasarea împușcăturii în medii cu lumină scăzută. Cu alte cuvinte, mai puțin stres și mai multă acțiune!

Proiectat pentru confortul tău

O nouă caracteristică implementată în Krypton 2 este adaptarea interfeței grafice cu utilizatorul. Meniul dispozitivului și pozițiile barei de stare sunt scalate de utilizator pentru o vizualizare confortabilă atunci când se schimbă mărirea lunetei de zi. Acest lucru asigură mai mult confort atunci când acționezi într-o gamă semnificativă de măriri (de la 2x la 6x cu Krypton 2 FXG50).

Pentru a asigura un confort deplin al utilizării, noul Krypton 2 vine cu o telecomandă Bluetooth wireless ergonomică, care poate fi atașată cu ușurință la lunetă și imită panoul de control. Designul, dimensiunea și poziționarea butoanelor și codificatorului sunt personalizate pentru a fi utilizate atât cu mâinile goale, cât și cu mănuși.

Transformare ușoară cu noua linie de accesorii

Cu noua linie de accesorii Pulsar poți monta și îndepărta ușor Krypton 2 pe și de pe lunetă. Există patru modele diferite de inele adaptoare. De la cel mai mic, PSP-30B, care este perfect pentru o mulțime de mișcări pe teren, până la adaptoarele PSP-42B, PSP-50B și PSP-56B.

Suportul permite alinierea precisă a câmpului de vedere al accesoriului și al lunetei pentru un confort optim de vizualizare. Kryptonul poate fi scos de pe un adaptor și instalat pe altul fără unelte speciale. Îți permite să transformi rapid și ușor diverse optice de zi în optice pentru imagini termice. Observarea devine lină, informativă și completă.

O altă completare la linia de accesorii este noul monocular compact Pulsar 3x20B, care permite transformarea Krypton 2 într-un monocular cu termoviziune 3x în doar câteva secunde. Conexiunea cu baionetă asigură că Krypton 2 este rapid și ușor de transformat dintr-un atașament frontal într-un monocular pentru imagini termice și înapoi.

Descoperă posibilități interactive

Când vine vorba de filmare sau fotografiere a experiențelor o dată în viață, un alt avantaj extraordinar al Krypton 2 este înregistrarea video încorporată. O singură apăsare a unui buton captează imagini care pot fi partajate cu ușurință prietenilor. Și 16 GB de memorie internă îți oferă multe ore de fișiere înregistrate.

Poți conecta Krypton 2 cu smartphone-uri și tablete Android sau iOS cu ajutorul aplicației mobile gratuite Stream Vision 2. În combinație cu smartphone-urile, Krypton 2 oferă un set de caracteristici unice, cum ar fi streaming de imagini în direct pe smartphone-ul tău, detectarea mișcării, transferul și partajarea fișierelor multimedia, actualizări de firmware, controlul de la distanță al dispozitivului și multe altele.

Specificații

Rezolutie senzor: 640×480 px
Pixel Pitch: 12 µm
NETD: <40 mK
Obiectiv: F50/1.0
Camp vizual: 8.8 x 6.6 °
Camp vizual la 100m: 15.4 x 11.5 m
Distanta de detectie: 2300 m
Putere de marire a opticii de zi recomandata: 1.5-6x
Tip ecran: AMOLED Full-HD multicolor
Rezolutie ecran: 1920×1080 px
Rezolutie foto/video: 1024×768 px
Format foto/video: .jpg/.mp4
Memorie interna: 16 GB
Wi-Fi integrat: Da
Standard Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n/ac (WPA)
Frecventa Wi-Fi: 2.4 / 5 GHz
Bluetooth integrat: Da, BLE 4.2
Standard Bluetooth: IEEE 802.15.1
Frecventa Bluetooth: 2.4 GHz
Grad de protectie: IPX7
Temperatura de operare: -25 pana la +50 °C
Rezistenta la recul: 6000 Jouli
Telecomanda Bluetooth inclusa: Pulsar BT
Aplicatie compatibila: Stream Vision 2
Tip acumulator: IPS7 Li-Ion
Capacitate acumulator: 6400 mAh
Autonomie: 11 ore (@22°C)
Material: Aliaj magneziu
Dimensiuni: 131 x 78 x 84 mm
Greutate: 460 g
Palete de culori: White Hot, Black Hot, Red Hot, Rainbow, Ultramarine, Red Monochrome, Sepia, Violet
Inregistrator video incorporat: Da
Compatibil cu sina Weaver: Da

Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Krypton-2-FXG50-1 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Krypton-2-FXG50-3 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Krypton-2-FXG50-4 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Krypton-2-FXG50-5 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Krypton-2-FXG50-6 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Krypton-2-FXG50-7 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Krypton-2-FXG50-9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *