Camera cu termoviziune Pulsar Axion 2 LRF XQ35

Cod produs: 77479
 
 

Descrierea produsului

Axion 2 LRF XQ35 este o camera cu termoviziune de la Pulsar care ofera imagini detaliate datorita senzorului cu rezolutie de 384 x 288 pixeli. Avand o frecventa inalta de 50 Hz utilizarea camerei este confortabila si dinamica. LRF XQ35 poate detecta un obiect pana la o distanta de 1300 metri. Are o acuratete de +/-1m. Dispozitivul poate fi folosit in siguranta pe ploaie sau ninsoare, avand grad de protectie IPX7.

Stream Vision 2

Cu ajutorul functiei Wi-Fi incorporata, Axion 2 LRF XQ35 se poate conecta la dispozitivul tau cu Android sau iOS. Oferind o gama larga si diversa de optiuni inclusiv actualizari ale sistemului de operare si pana la transmiterea in timp real a imaginilor.

 

Distanta de masurare

Intelegerea distantei este un factor important in luarea deciziilor corecte, de aceea, cu ajutorul telemetrului incorporat cu o raza de actiune de pana la 1 000 de metri (± 1 metru) iti permite sa masori si sa evaluezi rapid si fara erori situatia in care te afli.

Senzor ultra sensibil 17 µm

Vine echipat cu un senzor european de tip Lynred care are o rezolutie de 384 × 288 pixeli, ( dimensiunea pixelilor fiind de 17 µm ). El captand un semnal foarte bun si calitativ in cele mai dificie conditii pentru observare cum ar fi, pe ploaie, ceata si umiditate sau atmosfera ridicata.

Carcasa din aliaj de magneziu

Carcasa dispozitivului este conceputa din aliaj de magneziu, care asigura o rigiditate structurala ridicata, pastrand in acelasi timp greutatea redusa si ergonomia. Carcasa permite disiparea eficienta a caldurii emanate de componentele electronice, protejand dispozitivul impotriva supraincalzirii.

 

Algoritmi pentru procesarea imaginii

Axion 2 LRF XQ35 vine cu o optimizare noua si imbunatatita a imaginii in functie de scopul si conditiile de observare, astfel oferind o redare de inalta calitate atat a obiectelor observate cat si fundalului. Totul este posibil cu ajutorul celor 3 niveluri de aplificare a semnalului si a filtrului de netezire combinat cu ajustarile fine de luminozitate si contrast.

Durata de viata extinsa

Bateria reincarcabila APS5 de mare capacitate asigura pana la 11 ore de functionare continua a camerei cu termoviziune Axion 2 LRF XQ35 dintr-o singura incarcare. Ea se poate incarca prin hub-ul sau de incarcare conectat si la un calculator sau la baterie externa prin USB-C fara a mai fi nevoie de o priza traditionala.

Stocare interna

Datorita memoriei interne de 16 GB, Axion 2 LRF XQ35 poate stoca ore de video si zeci de mii de fotogragii. Continutul media poate fi transferat cu usurinta pe un alt dispozitiv prin intermediul cablului USB-C.

 

Specificatii

 
Senzor: 384 × 288 px @ 17 µm
Obiectiv: F35 1.0
Putere de mărire: 2 – 8 (x4 zoom)
Câmp vizual la 100 m: 10.7 × 8 (H×V) 18.2°
Distanta de detectie: 1300 m
Frecventa cadrelor: 50 Hz
Tip senzor: uncooled
Rezolutie senzor: 384 × 288 NETD: <40 mK
Pixel Pitch: 17 µm
Tip ecran: Amoled
Rezolutie ecran: 640 × 400 pixeli
Lungime de unda: 905 nm
Acuratete masurare: +/-1m
Distanta maxima de masurare: 1000 m
Rezolutie foto / video: 528 × 400 px
Format video / foto: .mp4 / .jpg
Memorie interna: 16 GB
Wireless: Da
Standard: IEEE 802.11 b/g/n/ac
Frecventa: 2.4 / 5 GHz
Grad de protectie: IPX7
Temperatura de functionare: -25°C – 40°C
Voltaj de iesire: 3.0V – 4.2V
Model baterie: APS 5 Li-ion
Capacitate: 4900 mAh
Alimentare externa: 5V, 9V (USB Type-C)
Timp de operare la 22°C: 11 ore
Material: Magneziu
Dimensiune: 152 × 74 × 75 mm
Greutate: 0.350 g

 

Pachetul contine

 • Camera cu termoviziune Pulsar Axion 2 LRF XQ35
 • Acumulator APS 5
 • Adaptor alimentare
 • Cablu USB-C cu adaptor USB-A
 • Husa
 • Curea
 • Manual de utilizare
 • Material microfibra pentru curatare
 • Adaptor trepied

 

ATENTIE! Adaptarea si utilizarea echipamentelor de observare pe timp de noapte, pe luneta de arma de vanatoare, este stict interzisa in Romania si se pedepseste conform legii.

ATENTIE! Acest produs necesita licenta la export in afara tarii.

2 thoughts on “Camera cu termoviziune Pulsar Axion 2 LRF XQ35

 1. Ilie Bezna

  ppppshop își face reclamă cu acest produs și își înșeală clienții trimițând produse fake de doi lei. Astfel pătează și numele firmei dumneavoastra

  1. admin Post author

   Acest lucru se intampla si nu putem controla. Inainte de a achizitiona verificati ca dealer-ul sa fie autorizat. Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *