Camera cu termoviziune Pulsar Axion 2 XG35

Cod produs: 77476
 

Descrierea produsului

 

AXION 2 XG35 este o camera cu termoviziune de la Pulsar care ofera imagini detaliate datorita senzorului cu rezolutie de 640 × 480 pixeli si o rezolutie a ecranului de 1024 × 768 pixeli. Avand o frecventa inalta de 50 Hz utilizarea camerei este confortabila si dinamica. Poate detecta un obiect pana la o distanta de 1750 de metri, are o acuratete sporita, iar dispozitivul poate fi folosit in siguranta pe ploaie sau ninsoare, avand grad de protectie IPX7.

 

Grad de protectie IPX7

Axion 2 XG35 are grad de protectie IPX7, fiind protejat impotriva precipitatiilor abundente si zapezii. Unitatea este proiectata sa functioneze impecabil, chiar si dupa o scufundare in pana la 1 metru de apa timp de pana la 30 de minute.

Stream Vision 2

WiF-ul incorporat conecteaza Axion 2 la smartphone-urile Android si iOS prin intermediul aplicatiei mobile Stream Vision 2. Acest lucru deschide o gama larga de optiuni, inclusiv actualizari ale software-ului dispozitivului, transmiterea in timp real a imaginilor de la dispozitiv pe ecranul smartphone-ului, publicarea pe retelele de socializare a continutului foto si video capturat de dispozitiv, controlul de la distanta al dispozitivului digital si acces la cele mai recente stiri de la Pulsar.

Distanta de detectie

Un obiectiv puternic F35/1.0 combinat cu senzori de imagine termica extrem de sensibili ofera capacitati de detectare exceptionale. Un obiect standard de 1.8 m inaltime poate fi detectat pana la 1750 m distanta in intuneric total.

Senzor ultra sensibil 12 µm

Dispozitivul vine echipat cu un senzor european de tip Lynred care are o rezolutie de 640 × 480 pixeli, (dimensiunea pixelilor fiind de 12 µm). Acesta capteaza un semnal foarte bun, calitativ, in cele mai dificie conditii pentru observare cum ar fi pe ploaie, ceata si umiditate sau atmosfera ridicata.

Carcasa din aliaj de magneziu

Carcasa dispozitivului este conceputa din aliaj de magneziu, care asigura o rigiditate structurala ridicata, pastrand in acelasi timp greutatea redusa si ergonomia. Carcasa permite disiparea eficienta a caldurii emanate de componentele electronice, protejand dispozitivul impotriva supraincalzirii.

Algoritmi pentru procesarea imaginii

Axion 2 XG35 vine cu o optimizare a imaginii in functie de scopul si conditiile de observare, oferind astfel o redare de inalta calitate atat a obiectelor observate cat si a fundalului. Totul este posibil cu ajutorul celor 3 niveluri de aplificare a semnalului si a filtrului de netezire combinat cu ajustarile fine de luminozitate si contrast.

Durata de viata extinsa

Acumulatorul APS5 de mare capacitate asigura pana la 7 ore de functionare continua a camerei cu termoviziune cu o singura incarcare. Acumulatorul poate fi scos din carcasa si inlocuit cu unul nou in cateva secunde. Acesta se incarca in unitatea de incarcare speciala sau in interiorul dispozitivului de la un PC, un sistem de alimentare de uz casnic sau power bank prin USB-C.

16 GB de memorie

Memoria interna a lui Axion 2 poate stoca ore de video si zeci de mii de fotografii. 16 GB de memorie sunt disponibili pentru stocarea fotografiilor si videoclipurilor capturate cu dispozitivul in cloud Pulsar. Pur si simplu instalezi aplicatia mobila Stream Vision 2, intri in cont si conectezi dispozitivul la un smartphone prin WiFi.

Specificatii

Tip senzor: uncooled
Frecventa cadrelor: 50 Hz
Rezolutie senzor: 640 × 480
NETD: <40 mK
Pixel Pitch: 12 µm
Obiectiv: F35/1.0
Putere de marire: 2.5 – 20
Camp vizual la 100 m: 12.5 × 9.4 / 21.9
Distanta de detectie: 1750 m
Relief ocular: 14 mm
Tip ecran: Amoled
Rezolutie ecran: 1024 × 768 pixeli
Rezolutie foto / video: 1024 × 768 pixeli
Format video / foto: .mp4 / .jpg
Memorie interna: 16 GB
Wi-FI: Da
Standard: IEEE 802.11 b/g/n/ac
Aplicatie Compatibila: Stream Vision 2
Frecventa: 2.4 / 5 GHz
Montura trepied: Da, 1/4″
Grad de protectie: IPX7
Temperatura de functionare: -25°C – 40°C
Voltaj de iesire: 3.7V
Model baterie: APS 5 Li-ion
Capacitate: 4900 mAh
Alimentare externa: 5V, 9V (USB Type-C)
Timp de operare la 22°C 7 ore
Material: Magneziu
Dimensiune 152 × 50 × 74 mm
Greutate: 0.300 g

Pachetul contine

  • Camera cu termoviziune Pulsar AXION 2 XG35
  • Acumulator APS 5
  • Adaptor alimentare
  • Cablu USB-C cu adaptor USB-A
  • Husa
  • Curea
  • Manual de utilizare
  • Material microfibra pentru curatare
  • Adaptor trepied

ATENTIE! Adaptarea si utilizarea echipamentelor de observare pe timp de noapte, pe luneta de arma de vanatoare, este stict interzisa in Romania si se pedepseste conform legii.

ATENTIE! Acest produs necesita licenta la export in afara tarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *