Camera cu termoviziune Pulsar Helion 2 XP50

Cod produs: 77402

Descrierea produsului

Pulsar Helion 2 XP50 este o camera cu termoviziune ce ofera o rezolutie microbolometrica de 640 x 480 pixeli. Modelele Helion au o magnificatie variabila, avand o trecere liniara de la o magnificatie la alta pentru un camp vizual cu adevarat personalizat. Aceasta camera cu termovizune detecteaza un corp cald de la o distanta de pana la 1800 m. Bazandu-se pe inaltimea estimata a obiectelor observate, reticulul telemetrului stadiametric face determinarea precisa a distantei rapida, usoara, de incredere si repetabila. Una dintre cele mai importante functii a acestei camere cu termovizune, este abilitatea de a se conecta cu dispozitivele Android sau iOS via WIFI utilizand aplicatia gratuita Stream Vision. Aceasta aplicatie va permite sa primiti imagini in timp real, sa folositi dispozitivul de la distanta cu ajutorul smartphonului, si sa transmiteti online pe youtube imagini capturate de acest dispozitiv. Helion XP50 are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta avand o precize suficienta. Cu ecranul AMOLED Full Color rezistent la inghet, ofera posibilitatea sa fie folosit la o temperatura cuprinsa intre -25 grade Celsius si +50 grade Celsius. Un radiator, localizat pe corpul dispozitivului pervine eficent supraincalzirea senzorului si a celorlalte componente de asemenea reducand zgomotul si temperatura in special intre calibrari.

Camera cu termoviziune Helion 2 XP50 iese in evidenta datorita senzorului termic cu o sensibilitate foarte ridicata. Senzorul termic cu NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <40mK asigura o recunoastere perfecta a detaliilor chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteorologice, cand contrastul termic este scazut. Cele mai mici diferente de temperatura vor fi clar vizibile in timpul precipitatiior, a cetei sau a diminetilor reci. NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) reprezinta capacitatea senzorului termic de a distinge diferentele foarte mici de radiatii termice.

Helion 2 XP se lauda cu un microbolometru de 640x480px , la 17 μm, pentru o imagine foarte detaliata.

Modelele HELION includ puteri de marire variabile, pana la 20x depinzand de model, si prezinta ambele modalitati de marire; in trepte de 2x si marire fina graduala pentru o personalizare cu adevarat optima a vizualizarii.

Datorita frecventei inalte (50 Hz), utilizarea camerei termale este confortabila si dinamica (in timpul miscarilor rapide sau obiectelor observate).

Un radiator, localizat pe corpul dispozitivului previne eficent supraincalzirea senzorului si a celorlalte componente de asemenea reducand zgomotul si temperatura in special intre calibrari.

Helion 2 XP50 poate detecta o tinta de dimensiunea unui om, imbracat normal, pe un fundal padure, la o distanta de pana la 1800 metri.

Captarea imagine si video este naturala folosind inregistratorul video incorporate al Helionului. Continutul imagine si video este stocat in memoria interna si pot fi transferate usor pe PC/laptop prin conexiune directa sau wireless pe smartphone sau tablet cu aplicatia Stream Vision compatibila cu Android si iOS.

Una dintre cele mai importante functii a acestei camere cu termovizune, este abilitatea de a se conecta cu dispozitivele Android sau iOS via WIFI utilizand aplicatia gratuita Stream Vision. Aceasta aplicatie va permite sa primiti imagini in timp real, sa folositi dispozitivul de la distanta cu ajutorul smartphonului, si sa transmiteti online pe youtube imagini capturate de acest dispozitiv.

Helion 2 include un alimentator progresiv, autonom B-Pack compus dintr-un alimentator usor detasbil reincarcabil IPS7, 6.4 A-h conceput sa asigure peste 10 ore de functionare la consum maxim. Alimentatori de inalta putere IPS14 si compartimente pentru baterii AA sunt, de asemenea, disponibile si asigura solutia perfecta de alimentare independenta.

Helion 2 XP50 are integrat un telemetru stadiametric ce permite masurarea distantei obiectelor cu inaltime cunoscuta (caprioara 1.7 m; porc mistret 0.7 m; iepure de camp 0.3 m) avand o precize suficienta.

Gradul de protectie IPX7 asigura functionarea perfecta a camerei cu termoviziune Helion pe umezeala, ploaie intensa, ninsoare si submersie de pana la 1 metru, pana la 30 min. (IEC 60529).

Monocularele Helion 2 sunt foarte eficiente la temperaturi scazute (-25 grade Celsius) multumita ecranului AMOLED Full Color incorporat (imaginea ramane la aceeasi indiferent de temperatura).

Atunci cand este necesar sa opriti ecranul pentru diferite motive, aveti la dispozitie functia de “Display OFF”. Aceasta ofera camuflajul necesar (oprind orice fel de lumina din obiectiv), pentru o observare sigura, din intuneric. Atunci cand este oprit ecranul, toate functiile sunt pornite, pentru o operare usoara.

In plus fata de favoritele clientului, imaginile “alb fierbinte” si “negru fierbinte”, monocularele Helion 2 ofera o gama robusta de 8 palete de culori pentru o imagine termica cu adevarat colorata. Tranzitia de la modul color la cel predefinit “alb fierbinte” in timpul operarii este de asemenea rapida si usoara.

Helion 2 este conceput cu gandul la utilizare facila. Feedback-ul utilizatorilor arata ca are cea mai prietenoasa interfata de pana acum, completata de o bara de status in partea de jos a ecranului, usor de citit, bazata pe icoane alfa-numerice. Selectiile meniului sunt de asemenea afisate in degradeuri contrastate pentru a permite citirea setarilor fara a pierde din vedere obiectul observant.

Specificatii

  • Camera cu termoviziune Pulsar Helion XP50
  • Cablu USB
  • Incarcator
  • Husa de protectie
  • Curea de mana
  • Material de curatat lentila
  • Card garantie
  • Manual de utilizare

*Atentie! Adaptarea si utilizarea echipamentelor de observare pe timp de noapte, pe luneta de arma de vanatoare, este stict interzisa in Romania si se pedepseste conform legii.

**Atentie! Acest produs necesita licenta la export in afara tarii.

Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-10 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-9 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-8 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-7 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-1 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-6 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-5 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-4 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-3 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50-2 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Helion-2-XP50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *