Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Merger LRF XL50

Merger LRF XL50: Exploreză în HD

 

 

Yukon Advanced Optics Worldwide este încântată să vă prezinte vedeta Pulsar 2023 – binoclul cu termoviziune Merger LRF XL50, primul dispozitiv de termoviziune HD cu rezoluție XL de 1024×768 pixeli. Fiți pregătiți să explorați în calitate HD!

 

Senzor XL nou-nouț

De data aceasta, binoclurile cu design clasic Merger sunt echipate cu noul senzor XL, cu o dimensiune a pixelului de 12 microni și o rezoluție record de 1024×768 pixeli. Senzorul Lynred fabricat în Franța aduce o calitate superbă a imaginii HD, identificare precisă a trofeelor și detalii minuțioase ale peisajului înconjurător.

Detectare la distanțe lungi și câmp vizual extrem de informativ

Dacă încercați aceste noi binocluri puternice Pulsar pe teren, veți crede că distanțele lungi nu au mai fost niciodată atât de aproape. Merger LRF XL50 poate detecta un obiect călduros la o distanță surprinzător de lungă, de 2.300 de metri – chiar și în întuneric complet.

Ceea ce vă poate surprinde (și de ce admirăm dezvoltarea tehnologiei de termoviziune) este câmpul vizual extrem de informativ și larg. S-ar putea părea neașteptat, deoarece o distanță mare de detecție vine de obicei cu prețul unui câmp vizual îngust, dar în cazul lui Merger XL, cu această rezoluție a senzorului, ambele privilegii există într-un singur dispozitiv.

Zoom fără a pierde calitatea

Noile binocluri Merger LRF XL50 sunt cu adevărat polivalente. Câmpul vizual larg pentru scanare și identificarea țintelor și calitatea superioară a imaginii și a detaliilor se aplică pe întreaga gamă de magnificație variabilă, de la 2.5x până la 20x, păstrând detalii, claritate și contrast îmbunătățite pe toată raza.

Eficiența maximă a detectării se obține cu obiectivul rapid F50/1.0 din germaniu. În combinație cu senzorul HD, acest dispozitiv aduce o imagistică cu contrast ridicat și detalii chiar și în timpul ploii sau ceții, când contrastul termic este minim.

Telemetrul cu laser integrat estimează o distanță de 1000 de metri cu o precizie de plus / minus 1 metru. Un factor esențial pentru a cunoaște distanța până la țintă înainte de a lua decizia corectă.

Confortul vizualizării cu ambii ochi

Noile binocluri au același design clasic ca și modelul Merger LRF XP50, cu aceeași ergonomie și experiență confortabilă de vizualizare. Explorarea lumii cu ambii ochi reflectă viziunea naturală umană – este mai puțin obositoare decât vizualizarea cu un singur ochi. Distanța interpupilară la binoclurile Merger LRF XL50 poate fi ajustată de la 56 la 71 mm pentru a se potrivi nevoilor individuale ale utilizatorului.

În plus, rezoluția înaltă a ecranului HD AMOLED cu contrast ridicat se potrivește cu rezoluția senzorului termic. Acest lucru înseamnă mai puțină distorsiune – imaginea este clară, cu contrast și culori vii.

Salvați timp și amintiri

Pe lângă performanța termică excelentă și confortul utilizării, binoclurile Merger LRF XL50 sunt alimentate de un sistem unic de baterii duale – una încorporată și o baterie APS3 înlocuibilă. Este ușor să înlocuiți bateria prin atingere chiar și în întuneric complet fără a opri dispozitivul.

Dacă vă place să urmăriți și să partajați cele mai prețioase momente de vânătoare, cu siguranță veți aprecia calitatea HD a înregistrărilor realizate cu înregistrarea foto și video încorporată.

Binoclurile Merger LRF XL50 oferă numeroase oportunități, în special pentru cei care au cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea termoviziunii.

Design clasic – tehnologie avansată:

  • Cei mai recenți algoritmi de prelucrare a imaginilor
  • Carcasă rezistentă din aliaj de magneziu
  • Compatibilitate cu aplicația mobilă Stream Vision 2
  • Integrare WiFi cu dispozitive iOS și Android
  • Conectivitate WiFi îmbunătățită pentru benzile de undă 2.4 / 5 GHz
  • Ecrane HD AMOLED cu contrast ridicat
  • O selecție de 8 palete de culori
  • Grad de protecție IPX7

 

Binoclu-cu-termoviziune-si-telemetru-Pulsar-Merger-LRF-XL50-1Binoclu-cu-termoviziune-si-telemetru-Pulsar-Merger-LRF-XL50-3Binoclu-cu-termoviziune-si-telemetru-Pulsar-Merger-LRF-XL50-9Binoclu-cu-termoviziune-si-telemetru-Pulsar-Merger-LRF-XL50-10Binoclu-cu-termoviziune-si-telemetru-Pulsar-Merger-LRF-XP50-6Binoclu-cu-termoviziune-si-telemetru-Pulsar-Merger-LRF-XP50-2Binoclu-cu-termoviziune-si-telemetru-Pulsar-Merger-LRF-XL50-6

Click aici pentru prezentare video

 

2 thoughts on “Binoclu cu termoviziune si telemetru Pulsar Merger LRF XL50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *