Binoclu performant într-un design compact

Binoclul cu termoviziune Pulsar Merger LRF XQ35

Pulsar redefinește standardele cu lansarea binoclului cu termoviziune Merger LRF XQ35. Acest binoclu compact îmbină într-un mod ingenios senzorul XQ de înaltă performanță cu precizia unui telemetru laser, oferind astfel vânătorilor un instrument avansat și ușor de manevrat.


Design Clasic, Performanță Excepțională


Merger LRF XQ35 se remarcă prin dimensiunile sale compacte și designul care imită binoclurile tradiționale de zi. Cu un aspect elegant și o construcție ușoară, acest binoclu se dovedește a fi alegerea potrivită pentru vânătorii activi, mereu în mișcare.

Senzor Termic de Înaltă Sensibilitate


Echipat cu un senzor termic Lynred fabricat în Europa, Merger LRF XQ35 oferă o sensibilitate remarcabilă în condiții de temperatură scăzută. Cu o rezoluție de @17 µm și NETD sub 25 mK, acest binoclu se dovedește de neegalat în condiții de contrast redus, precum ploaia, ceața sau umiditatea ridicată.

Lentilă de Germaniu F35/1.0

Lentila binoclului Merger LRF XQ35 asigură o imagine clară și detaliată, echivalentă cu cele din seria PRO de la Pulsar. Diafragma mare aduce în prim- plan detalii esențiale, permițând vânătorului să observe cu acuratețe și să facă alegerile corecte în orice moment.


Telemetru Laser Integrat


Robust și eficient, Merger XQ35 dispune de un telemetru laser integrat, măsurând distanțele până la 1 kilometru, facilitând luarea deciziilor rapide. Telemetrul încorporat îți permite să masori distanțe în măsurători unice și în moduri de scanare continuă cu o precizie de ± 1 metru pentru o evaluare rapidă și fără erori a situației.

Sistem de baterii dual

Mai mult, acesta dispune de două baterii independente: una încorporată cu o capacitate de 4 Ah, celalaltă înlocuibilă cu o capacitate de 3,2 Ah. O singură încărcare garantează până la 11 ore de autonomie. Gravarea de pe corpul bateriei înlocuibile pentru determinarea precisă a poziției corecte face posibilă înlocuirea rapidă și sigură a unei baterii descarcate cu una noua în întuneric complet.

Cu un ecran Amoled HD care asigură o imagine impecabilă și fluidă, 8 palete de culori și Wi-Fi integrat care îți permite să conectezi binoclul la telefonul mobil prin aplicația Stream Vision 2, Merger LRF XQ35 este alegerea ideală dacă ești în căutarea unui binoclu cu termoviziune premium compact, rezistent și performant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *