TELOS – O linie premium de monoculare cu termoviziune upgradabile

telos-pulsar-romania

Pulsar a lansat un nou concept, prima linie de monoculare cu termoviziune upgradabile – Telos. Incepand cu modelul Telos LRF XP50, urmat de versiunea sa fara telemetru (fara LRF), precum si de mai multe modele cu senzori diferiti.

Componentele si solutiile software in industria high-tech sunt imbunatatite in fiecare an. Imagistica termica nu face exceptie. In timp, alegerile si preferintele utilizatorilor se schimba. In plus, odata cu experienta, utilizatorii isi dezvolta propriile cerinte pentru capacitatile si functionarea dispozitivelor. Linia de produse Telos este conceputa sa se adapteze nevoilor in continua schimbare ale vanatorilor, oferind optiunea unei actualizari tehnice. Devenind proprietarul unui Telos, vei putea sa imbunatatesti si sa actualizezi dispozitivul tau in viitor. Vei putea schimba optica cu una mai puternica, adauga un senzor sau afisaj cu rezolutie mai mare si componente electronice mai eficiente, astfel incat sa fi la zi cu ultimele tehnologii fara a cumpara un dispozitiv nou.

Telos vine echipat cu un senzor cu sensibilitate termica <18mK care asigura o calitate uimitoare a imaginii si o recunoastere perfecta a detaliilor chiar si in cele mai dificile conditii meteorologice, cand contrastul termic este redus. Cele mai mici diferente de temperatura sunt vizibile cu claritate in timpul ploii, cetii sau diminetilor reci, iar datorita algoritmilor de procesare a imaginii poti distinge chiar si firele de iarba sau norii de pe cer.

Ajustarea imaginii se face cu usurinta, cu o singura mana – inelele de focalizare si de zoom fluid sunt plasate pe lentila in configuratia clasica, unul langa altul, asa cum sunt dispuse inelele obiectivelor profesionale de aparat foto. Aranjarea inelelor permite obtinerea rapida si cu efort minim a unei imagini clare, iar configuratia verticala si simetrica a butoanlelor permite utilizarea monocularului cu ambele maini cu acelasi grad de confort. Butoanele sunt plasate in linie pe panoul superior. Cureaua de mana este atasata pe inele mobile cu fixare, oferind adaptare instantanee a dispozitivului pentru controlul cu mana dreapta sau stanga.

Pentru adaptabilitate si confort de utilizare si mai mare, Telos ofera interfata si controale personalizabile. Aceste noi monoculare sunt caracterizate de functionalitate avansata, dar stabilirea prioritatii unei anumite functii este privilegiul utilizatorului, care este liber sa reordoneze elementele din meniu si sa determine functiile butoanelor.

Telos se alimenteaza cu un acumulator LPS 7i Li-ion, care asigura mai mult de 8 ore de functionare continua, iar pentru reincarcare nu este nevoie de incarcatoare speciale. Incarcarea se face direct prin portul USB-C incorporat. Mai mult, LPS 7i suporta incarcare wireless.

La fel ca restul camerelor cu termoviziune de la Pulsar, Telos dispune de 8 palete de culori, este echipat cu ecran AMOLED, este rezistent la apa, avand grad de protectie IPX7 si poate fi conectat la smartphone prin aplicatia mobila Stream Vision 2. Iar pentru ca pachetul sa fie complet, Telos este livrat impreuna cu o geanta pentru transport ergonomica care se fixeaza bine pe corp si distribuie greutatea dispozitivului in mod, egal asigurand o utilizare confortabila. Creata special pentru acest dispozitiv, geanta ramane pe pozitie atunci cand un vanator se deplaseaza mult si rapid si trebuie sa poata scoate sau plasa rapid dispozitivul in geanta. Sistemul de fixare cu curele distribuie in mod optim greutatea pe corpul vanatorului, reducand incarcarea de pe umeri, spate si gat si permite miscari libere, flexibilitate si rotatii fara teama ca dispozitivul ar putea cadea. In plus, geanta este echipata cu curele pentru atasare la o centura de talie, precum si la echipamentele cu un sistem de fixare Molle, inclusiv rucsacuri si echipamente cu plasa.

Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-1  Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-8 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-7 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-6 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-5 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-4 Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-3Camera-cu-termoviziune-Pulsar-Telos-LRF-XP50-9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *